dinsdag 9 juli 2013

Vakantietijd!



Heerlijk het zonnetje na al die weken wolkjes! We krijgen nu echt vakantie gevoel.Het gevolg is wel dat we de webwinkel nu even in een lager standje zetten. Toch blijven we speuren naar leuke hebbe dingetjes. Die speurtochten blijven  een leuke hobby.
Vorige week zijn we weer naar Frankrijk geweest. Het weer was niet al te best, waardoor veel markten eerder ophielden of niet door waren gegaan. Tsja daar sta je dan met je auto, geen markt, geen spullen. Gelukkig vonden we nog een markt die wel door was gegaan.
We hebben ook nog wel iets gevonden, maar geen auto vol deze keer. Tussen de druppels door toch maar speuren. We hebben leuke wandlampjes gevonden, op de site gezet en weg waren ze. 


Het is voor ons leuk om te ervaren dat onze klanten het ook leuk vinden wat wij kopen.De komende weken kan het gebeuren dat we op een mail of bestelling iets later reageren. Dit komt omdat ook wij vakantie vieren. Eind augustus gaan we er weer vol tegenaan en in de tussentijd maken we nog een aantal speurtochten door het binnen- en buitenland.
We wensen al onze volgers een hele fijne vakantieperiode en tot eind augustus.
Als we tussendoor nog iets leuks te melden hebben dan zullen we het zeker nog even bloggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten